099 58 567 35 info@haohan.hr

Pitali smo žene, što im pada napamet kada spomenemo Kinu. Najčešći odgovori bili su: dostojanstveno držanje kineskih žena, cvijet trešnje, jezik budućnosti, kineski čaj, kineska haljina, putovanje u Peking, kineski horoskop, kineska kuhinja, puno djece, „opet ta riža“, ping pong, kinesko pismo, badminton, kineski zid. Raznoliki odgovori svjedoče o zanimljivostima Kine kao i kulturološkim i jezičnim interesima o kojima žene, kako su rekle, žele znati više.

Istok je nama zapadnjacima uvijek bio zanimljiv, mističan i izazovan. Možda zato što nam se njihov jezik čini izazovan, njihova kuhinja bogata a moda profinjena i drugačija, putovanja u Kinu kao i učenje kineskog jezika  i kulture danas su jedni  od rastućih trendova u svijetu.

Zato nas veseli činjenica da nam je učenje o svim ovim zanimljivostima kao i  učenje kineskog jezika dostupno u Haohan školi kineskog jezika, jedinoj privatnoj školi u Hrvatskoj specijaliziranoj za kineski jezik. Škola je to koja provodi individualne i grupne tečajeve – za one koji žele naučiti kineski jezik temeljito po stupnjevima, a za sve dobne skupine.  Pored standardnih i komunikacijskih tečajeva, u ponudi nude i tečaj poslovnog kineskog jezika kao i tečaj za putnike koji turistički ili poslovno odlaze za Kinu.

Ono što preporučaju je Večernje škole kineskog jezika, za koji kažu da je najpopularniji tečaj jer je najbrži, najbrži i najkvalitetniji način do znanja najvažnijeg stupnja – 1.stupnja. Tečaj traje 5 tjedana, 5 dana u tjednu po 2 nastavna sata dnevno, u grupama od 6 – 8 polaznika.  No, ponuda je raznovrsna pa si svatko može izabrati tečaj koji mu najviše odgovara.

Nastava u Haohan školi kineskog jezika je, inače, bazirana na unaprijed osmišljenim, uvijek različitim vježbama, interaktivnim zadacima, zanimljivim i korisnim aktivnostima koje polaznicima omogućavaju da u opuštenoj atmosferi, ali uz ozbiljan rad (na)uče kineski jezik – u potpunosti je individualizirana, čak i kad je organizirana u grupi. Profesorice/i su magistre/i kineskog jezika i književnosti koje/i su se specijalizirali u Kini – posjeduju znanje i iskustvo te uspješnu metodologiju rada. Dodatna prednost, dakoko je i programska usmjerenost ka polaganju međunarodno priznatog ispita (HSK).

Haohan škola kineskog jezika osvojila nas je i ukusnim kineskim čajem, razgovorom o kineskim specijalitetima i receptima kao i ohrabrenjem da žene kineski jezik često svladaju brže od muškaraca. Zato ne čekajte i prijavite se s kodom She.hr a do 28.02.2017. i  tako ostvarite 5% promo popusta na upis u Večernju školu kineskog jezika i počnite učiti kineski jezik! Pri tom, ne zaboravite i aktualni popust od 15% popusta za preporuku – tko god s Vama upiše kineski jezik, donosi Vam 15% popusta. Detalje o kompletnoj ponudi grupnih i individualnih tečajeva pogledajte ovdje:  www.haohan.hr .

Follow us
Follow us
error: Content is protected !!

Naše web-stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa, posjećenosti i korištenje društvenih mreža. Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web-stranice i korištenje njenih značajki i/ili usluga. Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web-stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Više informacija

Neki sadržaji ili funkcionalnosti ovdje nisu dostupni zbog vaših postavki kolačića!

To se događa zato što funkcionalnost / sadržaj označen kao “%SERVICE_NAME%” upotrebljava kolačiće koje ste onemogućili. Da biste pogledali ovaj sadržaj ili upotrebljavali ovu funkciju, molimo Vas omogućite kolačiće: kliknite ovdje da biste otvorili postavke kolačića.