099 58 567 35 info@haohan.hr

Jedina škola u Hrvatskoj specijalizirana za kineski jezik i kulturu

NAJBOLJA!

Večernja škola kineskog jezika najbrži, najlakši i najkvalitetniji je put do znanja najvažnijeg, 1.stupnja.

Organiziramo 15 vrsta tečajeva, za 3 dobne skupine. Haohan senior i Haohan junior traju 70 sati, Fun Chinese ima 30 sati a svi individualni CILJANO tečajevi (ima ih 7) sadrže 24 nastavna sata (jedan sat traje 45 min).

Grupe su male, do 10 polaznika. Broj sati se prilagođava broju polaznika pa se tečajevi s manjim brojem polaznika također održavaju, ne otkazuju se.

Osim gradiva Haohan osnovnog programa (potrebnog za polaganje Haohan ispita), polaznici dobivaju gradivo Haohan dodatnog programa (nije ga obavezno znati da bi se položio Haohan ispit, ali daje mogućnost polaznicima da (na)uče više).

Instagram i Facebook profile škole su “produljena ruka naše učionice“, kanal kroz koji naši polaznici mogu ućiti sve što ne “pokriva” naša nastava/blog.

Vokabularom i gramatičkim jedinicima usmjeravamo naše polaznike ka polaganju HSK ispita.

POSEBNA!

Programi su prilagođeni hrvatskom govornom području/mentalitetu. Zarad boljih rezultata u savladavanju/razumijevanju kineskog jezika, izvorni govornici održavaju nastavu na visokim stupnjevima tj. onda kad postoji “plodno tlo” da daju više od profesora koji nisu izvorni govornici.

Profesorica Vesna Baćović diplomirani je filolog kineskog jezika i književnosti, ujedno je direktorica i vlasnica škole. Svoje znanje usavršavala je na izvoru, u Kini, na BLCU, jednom od najboljih fakulteta za kineski jezik. Ima znanje i dvanaest godina iskustva u podučavanju kineskog jezika, jako voli svoj posao, maksimalno je posvećena onome što radi a uvijek je dostupna svojim polaznicima.

Metodologija je provjereno uspješna a čine je svi bitni jezični segmenti (slušanje, pričanje, pisanje, čitanje, gramatika). Smatramo ih sredstvima kojima postižemo naš cilj a to je kvalitetna i uspiješna komunikacija na kineskom jeziku.

Grupna nastava je maksimalno individualizirana, prilagođena svakom pojedincu.

Na nastavi koristimo Contemporary Chinese knjige izdavačke kuće Sinolingua, prve i među vodećim izdavačkim kućama kad su u pitanju materijali za učenje kineskog jezika. Postoje 4 dijela. Osim Text book-a i Exercise book-a, prva dva dijela imaju i Character book.

DRUGAČIJA!

Osim što su imali priliku posjetiti neke od najljepših, najzanimljivijih i najbitnijih provincija i gradova Kine, naši polaznici stečena znanja imali su priliku prakticirati/ usavršavati na turističko-edukativnim putovanjima u Kini. Na žalost, zbog pandemije uzrokovanje COVID-19 virusom, naša putovanja trenutno nisu moguća ali, čim prilike dozvole, nastavit ćemo s organiziranjem istih jer jako, jako volimo što #snamaiučiteiputujete. 🙂

Svi zaljubljenici u kineski jezik i kulturu na našem blogu Kineski kutak mogu pročitati skoro 70 postova koji govore o nekim od najvažnijih elemenata kineske kako drevne tako i moderne kineske kulture.

Za naše polaznike povremeno organiziramo dodatne vannastavne aktivnosti (jezične i/ili kulturološke radionice/igraonice/predavanja/aktivnosti) a u ponudi imamo i gramatičke, konverzacijske te Fast Chinese radionice.

Naši tečajevi podrazumijevaju dodatna dva ispitna roka, dostupnost/mogućnost konzultacije s profesoricom, semestralna mamenta, materijale s nastave kao i više vrsta video i audio materijala koji prate knjige po kojima radimo.

Kontinuirano, već 8.godinu uspiješno poslujemo. Vrlo smo sretni zbog projekata koji su iza nas, ali posebno smo sretni zbog onih koji našim polaznicima uveliko olakšavaju i uljepšavaju učenje. U pitanju su Haohan hrvatsko-kineski rječnik za svaki dan (sadrži vokabular kako osnovnog tako i dodatnog programa prvih 9 stupnjeva), Haohan gramatika kineskog jezika za svaki dan (sadrži gramatička objašnjenja, pravila, sintaksu i rečenične konstrukcije s primjerima kako osnovnog tako i dodatnog programa 13 stupnjeva), Haohan rječnik aktivnosti za svaki dan (sadrži fraze vezane uz teme kojima se bavimo na tečajevima do 13.stupnja) te Haohan memento sličnosti i razlika (sadrži objašnjenja/primjere/iznimke vezane uz upotrebu specifičnih riječi kako osnovnog tako i dodatnog programa 13 stupnjeva).

Po potrebi (ako se želite saznati kakav je kineski i/ili vidjeti način našeg rada), organiziramo individualni promo sat.

 

Follow us
INSTAGRAM
error: Content is protected !!

Naše web-stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa, posjećenosti i korištenje društvenih mreža. Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web-stranice i korištenje njenih značajki i/ili usluga. Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web-stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Više informacija