099 58 567 35 info@haohan.hr

Online nastava

Uslijed pandemije urokovane COVID-19 virusom, nastavu održavamo online.

Ovu odluku smo zasnovali na dva parametra.

  1. SIGURNOST ZDRAVLJA POLAZNIKA

S obzirom da se naša škola nalazi u poslovnoj zgradi u kojoj je promet ljudi obiman, nije moguće napraviti 100% dezinfekciju prostora u kojem se polaznici kreću. Zbog toga je rizik od zaraze pojačan. Željeli smo spriječiti da se bilo čije zdravlje i bilo čije pohađanje tečaja dovede u pitanje, ako već ne mora.

2. SIGURNOST KVALITETE NASTAVE

Vodeći se činjenicom (a sad već govorimo iz višesemestralnog iskustva) da naša online nastava ni u kom segmentu nije izgubila na kvaliteti, iskoristili smo prednosti i mogućnosti online nastave te segmente koje čine našu nastavi u učionici, zadržali i na našoj online nastavi. Kineski je time ujedno postao dostupan ne samo polaznicima u Zagrebu nego i polaznicima diljem Hrvatske!

Follow us
INSTAGRAM
error: Content is protected !!

Naše web-stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa, posjećenosti i korištenje društvenih mreža. Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web-stranice i korištenje njenih značajki i/ili usluga. Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web-stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Više informacija