099 58 567 35 info@haohan.hr

Online nastava

Nastavu održavamo online. Ovu odluku zasnovali smo na pet bitnih parametara.

1. SIGURNOST ZDRAVLJA POLAZNIKA I PROFESORA

S obzirom da se naša škola nalazi u poslovnoj zgradi u kojoj je promet ljudi obiman, nije moguće napraviti 100% dezinfekciju prostora u kojem se polaznici i profesori kreću. Zbog toga je rizik od zaraze COVID-19 virusom pojačan. Želimo spriječiti da se bilo čije zdravlje i bilo čije pohađanje tečaja dovede u pitanje, kad već ne mora.

2. KVALITETA NASTAVE

Naša online nastava nije izgubila na kvaliteti jer smo zadržali sve segmente koji čine našu nastavu u učionici; samo smo promijenili medij kroz koji podučavamo kineski jezik.

3. KONSTANTA ODRŽAVANJA NASTAVE

Online nastava ne ovisi o mjerama vezanim uz epidemiju izazvanu COVID-19 virusom za koje ne znamo kad će se i hoće li se mijenjati; konstanta održavanja nastave od iznimnog je značaja za učenje.

4. PRAKTIČNOST NASTAVE

Iako se naša škola nalazi u centru Zagreba, polaznici ne moraju trošiti vrijeme na dolazak/odlazak iz škole; u dobu kad je vrijeme ogroman luksuz, online nastava je ogromna prednost. To ne vrijedi samo za naše polaznike, nego i za roditelje juniora koji više ne moraju trošiti svoje vrijeme čekajući djecu dok nastava traje.

5. DOSTUPNOST NASTAVE

Statistika potvrđuje neusporedivo veći postotak redovitosti u dolascima na online nastavu u odnosu na nastavu u učionici jer u svim okolnostima, bez obzira jeste li na poslovnom putu, godišnjem odmoru, van svog doma ili negdje drugdje, možete biti na online nastavi. Pri tom, posljedično i na naše veliko zadovoljostvo, nastava kineskog jezika sad je dostupna svim zainteresiranima ne samo u Zagrebu nego diljem Hrvatske!

 

Follow us
INSTAGRAM
error: Content is protected !!

Naše web-stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa, posjećenosti i korištenje društvenih mreža. Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web-stranice i korištenje njenih značajki i/ili usluga. Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web-stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Više informacija