099 58 567 35 info@haohan.hr

Izjava o privatnosti

OPĆENITO

Tvrtka haohan d.o.o. (u nastavku: „mi“, „nama“, „naš“, itd.) je vlasnik internet stranice www.haohan.hr (u nastavku „internet stranice“). Tvrtka haohan d.o.o. poštuje privatnost svakog pojedinca koji posjeti naše internet stranice ili se odazove na naše interaktivne oglase i druga priopćenja. Ova Izjava o zaštiti osobnih podataka odnosi se na  prikupljanje, obradu i korištenje vaših osobnih podataka te primjenu „kolačića“ (eng. naziv ”cookies”) na internetskim stranicama www.haohan.hr. Ova izjava će Vam nadalje pojasniti što da napravite ako ne želite da se Vaši osobni podaci prikupljaju ili dijele kad posjetite stranicu www.haohan.hr ili se odazovete na naš oglas ili drugo priopćenje.

S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ovu Izjavu o zaštiti osobnih podataka te biste Vi stoga trebali povremeno posjećivati ovu stranicu kako biste bili sigurni da ste pročitali i da ste suglasni s našom najnovijom Izjavom o zaštiti osobnih podataka.

INFORMACIJE VEZANE ZA VAŠA PRAVA

U skladu s primjenjivim propisima o zaštiti privatnosti podataka pripadaju Vam sljedeća prava:

 • Pravo na informacije o Vašim osobnim podacima koje smo pohranili
 • Pravo na traženje ispravka, brisanje ili ograničavanje obrade Vaših osobnih podataka
 • Pravo na prigovor na obradu podataka za razloge iz našeg vlastitog legitimnog interesa, javnog interesa, ili profiliranja, osim ako ne možemo dokazati da postoje uvjerljivi, opravdani razlozi koji nadilaze Vaše interese, prava i slobodu, ili da se takva obrada provodi u svrhu potvrde, primjene ili obrane pravnih zahtjeva
 • Pravo na prijenos podataka
 • Pravo na podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka
 • Možete u bilo kojem trenutku s budućim učinkom opozvati Vašu privolu vezanu uz prikupljanje, obradu i korištenje Vaših osobnih podataka. Za daljnje informacije pogledajte poglavlja koja opisuju obradu podataka na temelju Vaše privole

Za svako od ovih Vaših prava možete se obratiti našem službeniku za zaštitu podataka putem e-pošte: info@haohan.hr. Odgovor na svaki zahtjev dobit ćete najkasnije u roku od 30 dana od dana podnošenja zahtjeva.

PRIKUPLJANJE PODATAKA

Vaše osobne podatke (tj. Vaše ime i prezime, telefonski broj i adresu e-pošte) prikupljamo samo kada nam svojom voljom date takve informacije. Vaše osobne podatke prikupljamo kada nam iste dostavite dobrovoljno putem kontakt forme objavljene na www.haohan.hr.

Trebali biste imati na umu da se neosobne, anonimne informacije i podaci mogu automatski prikupljati putem Internet servera ili korištenjem „kolačića“.

Primjeri informacija o Vašem korištenju stranice uključuju: najposjećenije i najgledanije stranice i poveznice na našoj web stranici, broj ispunjenih obrazaca, vrijeme provedeno na stranici, najpopularnije ključne riječi koji korisnike vode do naše stranice, vaša IP adresa, informacije koje se skupljaju putem kolačića, podaci vašeg uređaja poput postavki hardwarea, sistemske aktivnosti, vrste pretraživača itd.

OBRADA PODATAKA

Podatke dobivene o vama koristimo u jednu ili više navedenih svrha:

 • Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
 • Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
 • Radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama;
 • Radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd.)

Dodatno, uz pružanje usluge ili podataka koje ste zatražili, Vaši osobni podaci mogu se koristiti i kako bismo pratili način na koji koristite našu stranicu i naše proizvode. Također možemo kombinirati podatke koje nam Vi dostavite s podacima koje odvojeno prikupimo, uključujući podatke koje ste dostavili drugim subjektima (uz pristanak da se isti mogu dijeliti) kao i javno dostupne podatke. Svi ovi podaci pomoći će nam, na primjer, da poboljšamo naše proizvode, internetsku stranicu i oglase. Kako bismo ovo učinili, možemo također dijeliti Vaše podatke drugim društvima koji obavljaju poslove za nas. Ova društva suglasna su Vaše podatke koristiti isključivo na način na koji im mi kažemo te koristiti prikladne postupke za zaštitu podataka.

POHRANA I ROK ČUVANJA PODATAKA

Svi podaci su pohranjeni u bazama podataka i repozitorijima unutar Europskog gospodarskog pojasa. Pohranjene podatke nećemo prenijeti ili pohraniti u države izvan Europske Unije.

Tvrtka haohan d.o.o. neće zadržati osobne podatke duže nego što je to neophodno u odnosu na svrhe za koje su izvorno prikupljeni. Tvrtka haohan d.o.o. će vaše osobne podatke zadržati dok god su oni potrebni za pružanje proizvoda ili usluga; dok god je potrebno sukladno ovim Pravilima ili vremenu prikupljanja; dok god je potrebno zbog naših zakonskih obaveza, rješavanja sporova i provođenja naših ugovora; ili do one mjere koju dopušta zakon. Kad razdoblje zadržavanja istekne, haohan d.o.o. će osobne podatke izbrisati na način koji osigurava da se oni ne mogu rekonstruirati niti pročitati.

OSOBNI PODACI

Tvrtka haohan d.o.o. neće prikupljati Vaše osobne podatke (tj. Vaše ime i prezime, telefonski broj i adresu e-pošte), ako nam iste ne dostavite dobrovoljno putem kontakt forme objavljene na www.haohan.hr. Kad nam dostavite osobne podatke, možemo Vas pitati želite li u budućnosti primati priopćenja od nas, kao što su brošure, e-pošta ili druge informacije. Možete odabrati ne primati ovakva priopćenja, ako tako želite.

Ako ne želite da prikupljamo Vaše osobne podatke, molimo Vas da nam ih ne ispunjavate putem objavljene kontakt forme na www.haohan.hr. Ako ste nam već dali takve podatke, a htjeli biste da ih izbrišemo iz naše arhive, molimo Vas da pošaljete zahtjev za brisanje podataka na info@haohan.hr, te ćemo ih mi u roku 72 sata obrisati te Vas povratno obavijestiti o brisanju.

Zaštita osobnih podataka

Tvrtka haohan d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici haohan d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Vaši podaci sigurni su te ih haohan d.o.o. drži na sigurnom mjestu (koje uključuje razumnu administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu kako bi se onemogućilo neovlašteno korištenje, pristup, razotkrivanje, kopiranje ili izmjena osobnih podataka) te im mogu pristupiti samo ovlaštene osobe haohan d.o.o. Molimo Vas da vodite računa o tome da slanje privatnih poruka putem elektronske pošte na mreži može biti nesigurno i podložno neovlaštenom pristupu trećih osoba ili pogrešnoj dostavi.

Zaštita osobnih podataka djece

Tvrtka haohan d.o.o. nema namjeru prikupljati osobne podatke (tj. ime i prezime, broj telefona i adresu e-pošte) od pojedinaca u dobi ispod osamnaest godina.

Ako haohan d.o.o. sazna da su mu poslani osobni podaci djece, ali bez valjane suglasnosti nositelja roditeljske odgovornosti, haohan d.o.o. će u razumnoj mjeri nastojati učiniti sljedeće:

 • izbrisati te osobne podatke iz svojih datoteka što je prije moguće; i
 • osigurati, u slučaju da brisanje nije moguće, da se ti osobni podaci dalje ne koriste za bilo koju svrhu;
 • te ih u svakom slučaju neće davati nijednoj trećoj strani.

Ako roditelj ili skrbnik ima pitanja vezana uz našu obradu osobnih podataka njihovog djeteta, neka nam se slobodno obrati našem službeniku za zaštitu podataka putem e-pošte: info@haohan.hr

Obavješćivanje o povredi osobnih podataka

U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo Vas i nadležno nadzorno tijelo  porukom e-pošte u roku 72 sata o razmjerima povrede, obuhvaćenim podacima, možebitnom utjecaju na naše usluge i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince.

Obavijest o povredi Vam nećemo poslati u slučaju:

 • ako postoje tehničke i organizacijske mjere zaštite (poput enkripcije) koje su primijenjene na osobne podatke pogođene povredom osobnih podataka, koje te podatke čine nerazumljiva bilo kojoj osobi koja im nije ovlaštena pristupiti;
 • ako smo poduzeli naknadne mjere kojima se osigurava da više nije vjerojatno da će doći do visokog rizika za prava i slobode pojedinaca;
 • ako bi to iziskivalo nerazmjeran napor ( u tom slučaju ćemo Vas obavijestiti putem sredstava javnog obavješćivanja ili slične jednako djelotvorne mjere).

Povreda osobnih podataka znači povredu sigurnosti koja vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju u vezi s nuđenjem naših usluga.

KOLAČIĆI

U nekim slučajevima možda ćemo prikupiti podatke o Vama koji nisu osobne prirode. U svrhu boljeg razumijevanja interesa naših klijenata te kako bismo poboljšali naše poslovanje i internetske stranice ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići (eng. naziv ”cookies”). Stranica haohan d.o.o. koristi kolačiće kako bi mogla osigurati najvišu kvalitetu usluge.

Legitiman interes haohan d.o.o. u korištenju kolačića je osigurati rad svih funkcija web stranice, da određene sadržaje prilagodi posebno za pojedinog korisnika i analizom posjeta stalno poboljšava web stranicu haohan d.o.o. Primjeri ovakvih podataka uključuju informacije o tome koju vrstu internetskog pretraživača koristite, vrstu operativnog računalnog sustava koji koristite, domenu stranice s koje ste poveznicom došli do naše stranice ili oglasa. Kolačići na web stranici haohan d.o.o.  su anonimizirani te se ne koriste s ciljem prikupljanja i pristupa korisničkim podacima.

Korištenjem web stranice www.haohan.hr korisnik pristaje na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića korisnik i dalje može pregledavati web stranicu, no neke njezine mogućnosti mu mogu biti nedostupne.

Što su kolačići?

Kolačić (eng. naziv ”cookies”) je mala tekstualna datoteka koja na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu određenoj internet stranici pohranjuje internetski poslužitelj (browser) kojim se korisnik koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita posjećeno mrežno odredište, koje potom šalje podatke pregledniku te izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelja mrežnog odredišta (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega. Kolačići se upotrebljavaju za funkcioniranje svih značajki internetskih stranica i bolje korisničko iskustvo.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija, ali ta informacija ili informacije mogu biti spremljene jedino ako korisnik to omogući – internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im korisnik nije dao i ne mogu pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika. Kolačići ne sadržavaju nikakve osobne podatke odnosno informacije koje bi vas mogle identificirati. Korisnik, pak, može promijeniti svoje postavke internet preglednika te time sam birati hoće li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, hoće li spremljene kolačiće automatski pobrisati pri zatvaranju internet preglednika i sl.

Upravljanje kolačićima

Kako se kolačići pohranjuju korisnik može podesiti u postavkama preglednika. Vlasnici pretraživačkih trgovačkih društava informiraju vas o načinu upravljanja kolačićima. Više pročitajte na povezanim linkovima.

Za preostale pretraživače, molimo vas konzultirajte se s pripadajućom dokumentacijom koju vam pruža dotično trgovačko društvo u čijem je vlasništvu pretraživački sustav.

Dodatne informacije oko isključivanja kolačića

Trenutno postoji nekoliko internet stranica za isključivanje pohranjivanja kolačića za različite servise.
Više se možete informirati na sljedećim linkovima:

Kako i koje kolačiće koristimo?

U svrhu poboljšavanja iskustva pregledavanja web stranice, haohan d.o.o. mora na računalo korisnika spremiti malenu količinu informacija (kolačića).  Kolačićima možemo prikupljati podatke o upotrebi naše web stranice – npr. podrijetlo / lokaciju posjeta, posjećene stranice, pregledane videozapise ili oglase, ključne riječi, trajanje posjeta, informacije o posjetu korisnika. Svi podaci prikupljeni putem kolačića koriste se sumirano za potrebe poboljšanja i optimalnog serviranje internet stranica te svi kolačići koje serviramo su aninomizirani te na temelju njih ne možemo doći do osobnih podataka posjetitelja.

Vrste kolačića

 • Kolačići sesije i Trajni kolačići
  • Kolačići sesije (session cookies) su privremeni kolačići koji istječu nakon što napustite internet stranicu. Ti kolačići su neophodni za pravilan rad određenih aplikacija ili funkcionalnosti na ovim internet stranicama.
  • Trajni kolačići (persistent cookies) se koriste radi poboljšanja iskustva naših korisnika (npr. pamćenje detalja prijave, tako da ih ne morate upisati svaki put kada posjetite određenu internet stranicu). Ti kolačići ostaju u kolačić datoteci Vašeg preglednika duže vrijeme. Taj vremenski period ovisit će o izboru postavki na Vašem Internet pregledniku. Trajni kolačići omogućuju da se podaci prenesu na web server svaki put kada posjetite internet stranicu.
 • Kolačići prve i treće strane
  • Kolačići prve strane (”first-party cookies”) – izdaje ih ova internet stranica i mogu biti trajni ili privremeni. Ovi kolačići često služe za pravilan rad internet stranice te za pamćenje Vaših preferenci na internet stranici.
  • Kolačići treće strane (third-party cookies) – ima nekoliko vanjskih servisa koji korisniku spremaju limitirane kolačiće. Ovi kolačići nisu postavljeni od strane ove web stranice, ali neki služe za normalno funkcioniranje određenih mogućnosti koje korisnicima olakšavaju pristup sadržaju.

Kolačićima trećih strana www.haohan.hr koristi se za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naših internetskih stranica koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku. Trebate se konzultirati sa odgovarajućim pravilima o privatnosti tih trećih strana. Ako se nalazite u Europskoj uniji možete saznati više o tome kako treće strane koriste ove vrste kolačića na sljedećem linku: http://www.youronlinechoices.eu/.

Mjerenje posjećenosti

Tvrtka haohan d.o.o. koristi servis za mjerenje posjećenosti, Google Analytics. Ako želite onemogućiti da vam naveden servis sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Društvene mreže

Društvene mreže također mogu postavljati kolačiće na vaše računalo ili mobilni uređaj. To se događa na internet stranicama koje vam omogućuju prijavu i registraciju preko računa društvenih mreža te ukoliko dijelite sadržaj internet stranice na društvenim mrežama (npr. putem „Like“/“Sviđa mi se“ gumba). Određeni utjecaj na vašu privatnost razlikovat će se od društvene mreže do društvene mreže i ovisi o postavkama privatnosti koje ste odabrali na tim mrežama. Kako upravljati ovim kolačićima možete saznati na njihovim internet stranicama.

Tvrtka haohan d.o.o. je obvezna prije spremanja kolačića zatražiti pristanak korisnika za korištenje istih i u koju svrhu se isti mogu koristiti. Korisnik sam, označavanjem, odlučuje kako će haohan d.o.o. i u koju svrhu koristiti kolačiće. Korištenjem internet stranice www.haohan.hr korisnik pristaje na uporabu kolačića. Blokiranjem kolačića korisnik i dalje može pregledavati internet stranicu, no neke njezine mogućnosti mu mogu biti nedostupne.

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB STRANICA

Ova internet stranica može sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih internet stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu internet stranicu. Te internet stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj internet stranici.

OSTALI PODACI

Tvrtka haohan d.o.o. podatke o Vama može prikupljati i putem svojih profila na društvenim mrežama. Sva pravila navedena u ovoj Izjavi o privatnosti odnose se i na obradu tako prikupljenih podataka.

VAŠA PRIVOLA

Korištenjem internet stranice www.haohan.hr dajete privolu na ovu Izjavu o privatnosti.

PROMJENE NAŠE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Ova Izjava o privatnosti može se mijenjati sukladno zakonima i/ili poslovnim potrebama. Kako bi bi bili u toku, molili bi Vas da što češće posjećujete ovu stranicu.

 

Zadnji put izmijenjeno 27.02.2019. godine.

Follow us
INSTAGRAM
error: Content is protected !!

Naše web-stranice koriste kolačiće kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa, posjećenosti i korištenje društvenih mreža. Neophodni kolačići su neophodni za rad naše web-stranice i korištenje njenih značajki i/ili usluga. Ostali kolačići obuhvaćaju kolačiće za dijeljenje sadržaja na društvene mreže te za praćenje posjetitelja web-stranice u svrhu statistika i poboljšanja naših usluga. Više informacija